Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush

€ 15,89

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

De professionele anti-klit borstel voor nat en droog haar.
Tangle Teezer is een professionele ontklittende haarborstel die geliefd is bij kappers en gebruikt wordt in professionele kapsalons. Het glijdt door nat, kwetsbaar en gekleurd haar zonder trekken en pijn. Eindelijk vrede met je haar!
De Compact Styler collectie is schattig in formaat maar net zoals de grotere Tangle Teezers groot in daden. Door het formaat makkelijk in je tas op te bergen. Voorzien van een afneembaar deksel om de borstel te beschermen tegen pluizen en vuil.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis verzending binnen Nederland

Als extra service rekent Naturalfreshhair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 100). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

Alle producten zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

Er bestaan heel wat exclusievere merken voor krullend- en kroes haar. Naturalfreshhair.nl geeft ook graag deze merken een kans.

Mochten er merken zijn die u echt bij ons mist, groot en bekend en/of klein en waar vrijwel niemand van heeft gehoord, dan horen wij dat graag. We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment dus met uw feedback bestaat er een kans dat het merk dat mist nog komt. Heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.