Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Tangle Teezer Aqua Splash Pink Shrimp

€ 13,89

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

De professionele anti-klit borstel voor nat en droog haar.
Deze Tangle Teezer heeft ergonomisch afgeronde hoeken. Je gebruikt de Aqua splash zoals je een ronde styling borstel gebruikt met een rollende polsbeweging. Hierdoor rolt het haar over het gehele oppervlak van de borstel. De haarborstel kan worden gebruikt om onder of bovenop het haar snel en gemakkelijk het haar te ontklitten. Ideaal voor middellang tot lange lengtes. Een regelmatige conditionerende behandeling verandert in een luxe behandeling. Het product wordt gelijkmatig verdeeld waardoor er een microfilm op het haar wordt gevormd. Dit leidt tot gewichtloos föhnen met een glanzende afwerking. Product ophoping op het haar wordt verwijdert. Schoonmaken van de borstel geschiedt door het te houden onder de kraan. Na gebruik gewoon op het voetstuk plaatsen ​en laten drogen. Ideaal voor onder andere: douche/wasunit, zwemmen, spa of op het strand.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis verzending binnen Nederland

Als extra service rekent Naturalfreshhair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 100). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

Alle producten zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

Er bestaan heel wat exclusievere merken voor krullend- en kroes haar. Naturalfreshhair.nl geeft ook graag deze merken een kans.

Mochten er merken zijn die u echt bij ons mist, groot en bekend en/of klein en waar vrijwel niemand van heeft gehoord, dan horen wij dat graag. We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment dus met uw feedback bestaat er een kans dat het merk dat mist nog komt. Heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.