Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Shampoo

 

Cleansing conditioner/Co-Wash

Cleansing/co-wash conditioners voorzien in een 'zachte' manier om uw haar en hoofdhuid schoon te maken en tegelijk gehydrateert te houden zonder deze te ontdoen van vocht en haar natuurlijke oliën. 

Clarifying shampoo

Build up/ophoping (resten van gebruikte haarproducten) zorgen er op een gegeven moment voor dat de werking van onder andere conditioners, moisturizers en styling producten worden geblokkeerd. Build up zorgt voor droog, pluizig en futloos haar. Een clarifying shampoo reinigt grondig en verwijdert alle build up. Een clarifying shampoo is niet voor daglijks gebruik.

Sulfaat vrij

Sulfaten zijn zeer krachtige reinigers. Ze komen daarom veelvuldig voor in shampoos. Het nadeel van shampoos met sulfaten is dat het uw haar ontdoet van vocht en haar natuurlijke oliën. De kracht van sulfaten kan zelfs zorgen voor een geïrriteerde huid. Voor krullend- en kroeshaar zijn vocht en natuurlijke oliën van essentieel belang. Kiezen voor een shampoo zonder sulfaten is dus de beste keuze. Onze sulfaat vrije shampoos zijn geformuleerd met zachte ingrediënten om uw haar schoon en gezond te houden zonder risico's voor uw krullen te nemen.