Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Over ons

Naturalfreshhair.nl is hét bedrijf voor uw krullen en kroeshaar. Bij ons vindt u hoogwaardige kwaliteits haarverzorgingsproducten, tools en accessoires van topmerken! Camille Rose Naturals, Carol's Daugher, CURLS, HairfinityJane Carter Solution, Kinky Curly, Mixed Chicks , Sheamoisture en The Mane Choice zijn een paar van deze merken uit ons aanbod. De haarverzorgingsproducten zijn uitsluitend op natuurlijke basis. Vrijwel alle bekende, grote kwaliteitsmerken zijn bij ons te vinden.

Wij onderscheiden ons doordat de focus niet alleen ligt op de sterke collecties van bekende labels. Er zijn ook (kleine) onbekendere merken bij Naturalfreshhair.nl te vinden. Wij zijn van mening dat het namelijk niet alleen de 'naam' is die een product kwalificeert tot 'goed'. Als er puur naar het product (zonder de verpakking en zaken zoals marketing en alles daaromheen) wordt gekeken bestaan er echt wel wat van dit soort merken. Voor ons reden om deze merken persoonlijk te selecteren en aan te bieden. Bij Naturalfreshhair.nl krijgen dus ook deze merken een kans. 

Mochten er merken zijn die u echt bij ons mist, groot en bekend en/of klein en waar vrijwel niemand van heeft gehoord, dan horen wij dat graag. We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment dus met uw feedback bestaat er een kans dat het merk dat mist nog komt.

Wij onderscheiden ons nog verder in kennis, expertise en service. Naturalfreshhair.nl is niet alleen een webshop. Wij hebben een fysieke winkel waar je persoonlijk terecht kan voor vragen en advies. Veel van de producten die wij aanbieden worden ook persoonlijk door ons gebruikt. Zodoende kennen wij de producten nog beter en is ons advies ook beter afgestemd op uw behoefte en wensen. In onze winkel is er tevens een salon gevestigd waar je terecht kan voor diverse behandelingen. Behandelingen worden uitgevoerd met het kwaliteitsmerk Sheado. Van het merk Sheado zijn we tevens consulent. Dit houdt in dat er persoonlijk bij Dominique Snip, de oprichtster van het merk, een cursus gevolgd en succesvol afgerond is om de kennis op het gebied van krullend- en kroes haar nog verder op te krikken.

 

Team

Naturalfreshhair.nl is ontstaan vanuit een passie voor haar, uiterlijke verzorging en fashion. Het bedrijf is opgericht door een echtpaar met als doelstelling, het verlenen van de best mogelijke service. Hierin verstaan wij onder andere: snelle en vakkundige reactie op vragen, persoonlijke contact en geheel niet onbelangerijk, het leveren van topkwaliteit producten. Door een grote schat aan kennis zijn wij in staat een adviserende rol te vervullen. Het team bestaat uit jonge en dynamische mensen die gedreven zijn om met Naturalfreshhair.nl zowel op nationaal als internationaal niveau een sterke positie te veroveren, waarin u als klant centraal staat. Omdat er internationaal, met name in Europa veel belangstelling is voor onze producten is één van de pijlers om de focus ook te richten op andere Europese markten. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om een professioneel advies te vragen op het gebied van haar en uiterlijke verzorging.