Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

CURLS Curl Souffle - Curl Cream 237 ml/8 oz

€ 17,19

Als V.I.P. member verdient u met dit product credits bij het afrekenen.

Voegt hydratatie toe met een zachte hold.
Voegt hydratatie toe met een zachte hold.

Ingrediënten: purified water, certified organic sunflower oil, octyl palmitate, certified organic aloe vera leaf juice, glyercin, glyceryl stearate, potassium stearate, panthenol, stearic acid, sodium carbomer, allantoin, cetearyl alcohol, certified organic sweet almond oil, shea butter, certified organic jojoba oil, soy tocopherols, phenoxyethanol, fragrance

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt inloggen of registreren

Gratis verzending binnen Nederland

Als extra service rekent Naturalfreshhair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 100). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie.

Leveringsduur producten:

Alle producten zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

Andere wensen?

Er bestaan heel wat exclusievere merken voor krullend- en kroes haar. Naturalfreshhair.nl geeft ook graag deze merken een kans.

Mochten er merken zijn die u echt bij ons mist, groot en bekend en/of klein en waar vrijwel niemand van heeft gehoord, dan horen wij dat graag. We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons assortiment dus met uw feedback bestaat er een kans dat het merk dat mist nog komt. Heeft u andere speciale wensen of hebt u iets in gedachte dat u niet kan vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.