Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Conditioner

 

Leave-in conditioner

Leave-in conditioners versterken het haar en voegt hydratatie toe. Een leave-in conditioner heeft ook een verzachtende werking waardoor detanglen (ontwarren) makkelijker wordt. Leave-in conditioners zijn altijd licht waardoor het haar niet inzakt en de styling gemakkelijk verloopt. Doordat het lichtgewicht is krijgt u veel minder snel build up/ophoping. Een leave-in conditioner kan dus makkelijk iedere dag worden gebruikt. Leave-in conditioners worden meestal als derde stap toegepast na de shampoo en conditioner. Het kan ook dagelijks gebruikt worden om uw krullen te 'refreshen' doordat het pluis vermindert.

 

Daily/Rinse-out conditioner

Dit zijn conditioners die u na elke shampoobeurt gebruikt. Na het gebruik van een shampoo wordt het haar droog, dof en pluizig. Daily/Rinse-out conditioners zijn gemaakt om te bevochtigen, glans toe te voegen en pluis te verminderen.  Deze conditioners hebben ook een verzachtende werking waardoor detanglen (ontwarren) makkelijker wordt. Het is meestal de bedoeling deze conditioners een aantal minuten in het haar te laten om het vervolgens uit te spoelen.

 

Deep conditioner

Een deep conditioner dringt het haar veel intenser en dieper in dan de daily/rinse-out condioner. Hierdoor is het in staat het haar diep te voeden waardoor het perfect is om beschadigd, droog en geverfd haar te herstellen. De tijd die de conditioner in het haar moet blijven ligt gemiddeld tussen de 10- en 30 minuten. Voor het beste resultaat 1 keer per week of 2 weken gebruiken op nat haar. Voor een nog intensere penetrering gebruiken met hitte van bijvoorbeeld een stoom- of droogkap.

 

Treatment/haarmasker

Een treatment/haarmasker valt in principe ook onder de categorie deep conditioner en werkt hetzelfde. Vaak zijn ze speciaal geformuleerd voor (zwaarder) beschadigd haar terwijl een 'normale' deep conditioner gebruikt kan blijven worden ook als uw haar gezond is.