Bijna twee maanden geleden lanceerde Ruth Jacott na lange tijd haar nieuwe album. De eerste single van het nieuwe album is samen met de videoclip op maandag 18 augustus gelanceerd. Enkele uren voor de lancering gaf Ruth en korte interview over haar nieuwe album op de Nederlandse televisie in het programma RTL-boulevard.

Bij een comeback hoort ook een geheel nieuwe look moesten Ruth en haar team gedacht hebben want voor het nieuwe album, en met name de eerste videoclip voor de nieuwe single heeft Ruth behoorlijk geëxperimenteerd met pruiken voor nieuwe looks. Haar stylist kwam ons op het spoor en via hem hebben wij pruiken geleverd en zodoende onze bijdrage geleverd aan haar nieuwe album en videoclip van de eerste single.

Ondanks dat wij haar toen niet persoonlijk hadden ontmoet vonden wij het alsnog een hele eer dat wij benaderd zijn om hieraan mee te werken. Gisteren zijn wij persoonlijk door Ruth verrast met een bezoek waarbij ze ons persoonlijk heeft bedankt voor de mooie pruiken die wij geleverd hebben voor haar nieuwe album.

Als dank kregen wij een professionele foto van de videoclip waarbij ze één van onze pruiken draagt, die ze speciaal voor ons heeft uitvergroot en ingelijst. Een foto als deze verdient het om mooi in het zicht te zijn en zal dus gegarandeerd op de beste plek in onze winkel worden opgehangen. Ze was zo onder de indruk van onze pruiken dat ze gelijk een nieuwe look shopte. Het had weinig gescheeld of ze had wel minstens drie nieuwe looks geshopt, zo mooi vond ze onze pruiken. Haar zien we dus zeker wel terug! De nieuwe look zal ongetwijfeld niet ongemerkt blijven en absoluut eens ergens in de media verschijnen. De kans is groot dat als je Ruth Jacott ergens ziet verschijnen het één van onze haarstukken is. Wij zijn trots!