Valuta:

Welkom bij Naturalfreshhair.nl

Betaling en verzending

 

Verzending

Als extra service rekent Naturalfreshhair.nl geen verzendkosten voor wereldwijde verzending (vanaf een aankoopbedrag van € 100). Daaronder wordt ongeacht de betalingswijze, het gewicht en de afmetingen van het pakket € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland, € 15 voor landen binnen de Europese Unie en € 25 voor landen buiten de Europese Unie. 

Uw order wordt met de grootste zorg behandeld. Zo worden deze altijd netjes verpakt en door TNT Post aangeboden. Bij uitstek wordt er ook geleverd door Ups, Dhl of Fedex. Indien uw order als gevolg van niet thuis zijn bezorgd kan worden, kan TNT het pakje bij de buren afleveren. De geadresseerde ontvangt hiervan een kennisgeving in de brievenbus. Bij aflevering bij de buren zullen de buren geacht worden het pakje namens de geadresseerde in ontvangst te nemen. Wanneer afleveren niet lukt kan het ook voorkomen dat TNT Post het op een later tijdstip een tweede keer probeert, of het aflevert op het dichtstbijzijnde postkantoor. U heeft dan gedurende drie weken de tijd uw order af te halen, voordat deze weer wordt geretourneerd aan Naturalfreshhair.nl.

Indien uw order als pakket wordt verzonden gebeurt dit standaard altijd als basispakket. Wij bieden extra opties voor het verzenden van uw order. Bij het kiezen van de verzendoptie kunt u de door u gewenste methode aangeven. Let op!! De extra verzendopties zijn alleen beschikbaar voor afleveradressen in Nederland.

Extra verzendopties:

 • - Handtekening voor ontvangst
 • - Verhoogde aansprakelijkheid
 • - Alleen huisadres (niet bij buren)
 • - Direct naar afhaallokatie (afhaalservice)

Leveringsduur producten:

  Alle producten zijn beschikbaar voor directe verzending en worden binnen 24 uur verzonden.

  U ontvangt altijd een track & trace nummer, zodat u uw zending tot de voordeur kunt volgen.

   

  Betaling

  Naturalfreshhair.nl biedt een zeer ruime keuze aan betaalmogelijkheden: Vooraf overmaken, Afterpay, iDeal, Rembours, Paypal, Visa, Mastercard, Giropay, Banconnect/Mister Cash, DirectEbanking, Fasterpay, Moneygram en Western Union.

  Vooraf overmaken

  Als u bij Naturalfreshhair.nl vooraf overmaken kiest kunt u het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw factuurnummer, te vinden op uw orderbevestiging, overmaken op onze rekening:

  Rekening gegevens:
  T.n.v.: Products for All
  ABNAMRO (bank) Rekening: 57.06.14.716
  Iban: NL53ABNA0570614716
  Bic (Swift): ABNANL2A

  AfterPay

  AfterPay voert voor Naturalfreshhair.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Naturalfreshhair.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 750,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750,00.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  iDeal

  Met iDeal wordt u direct doorgekoppeld naar uw internetbankierprogramma. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

  Rembours

  Betalen onder rembours betekent dat u pas betaalt bij aflevering van uw order. Hierbij dient u het totaalbedrag aan de postbode te overhandigen. Indien uw order als gevolg van niet thuis zijn bezorgd kan worden probeert TNT Post het op een later tijdstip een tweede keer. Het kan ook voorkomen dat TNT Post het aflevert op het dichtstbijzijnde postkantoor, waarna u het kan afhalen en op het postkantoor afrekent. Voor verzenden onder rembours rekenen wij € 15. 

  Let op!! Deze manier van betalen is alleen mogelijk voor afleveradressen in Nederland.

  Paypal

  Als u bij Naturalfreshhair.nl voor de optie Paypal kiest vindt uw betaling plaats via een beveiligde verbinding bij Paypal. Paypal is een veilige betaalservice met ruim 150 miljoen accounts waarmee u bestellingen in webwinkels kunt afrekenen.

  Visa

  Visa is een wereldwijde betrouwbare manier van betalen. Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. De Visa betaling loopt via Paypal.

  Mastercard

  Als u betaalt met Mastercard vult u het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard in. De mastercard betaling loopt via Paypal.

  Giropay

  Giropay is de Duitse versie van de Nederlandse iDeal. Giropay is gebasseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo'n 17 miljoen gebruikers (zo'n 75% van de Duitse markt). Net als bij iDeal hoeft iemand die via Giropay een aankoop op internet wil betalen zich niet vooraf te registreren. Het enigste vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt.  

  Bancontact/Mister Cash

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact/Mister Cash eenvoudig betalen. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden tijd betaald. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is, aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart, maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een credietkaart: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).  In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

  DirectEbanking

  Het snelst groeiende betaalmiddel is overduidelijk DirectEbanking, en is net zoals iDeal een debitcard betaaloplossing. Zo kunnen er rond de 45 miljoen gebruikers op deze manier veiliger en sneller betalen. DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, het opladen van een tussenrekening en het doorgeven van creditcardgegevens is niet nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindgebruikers zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phising en pharming. Daarmee voldoet DirectEbanking aan hoge veiligheidseisen van online-banking. DIRECTebanking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. DIRECTebanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Engeland en Frankrijk. 

  Fasterpay

  Fasterpay is een uniek betaalplatform dat online betalingen in de UK verzorgd zonder dat een creditcard nodig is. Het betreft hier een debitcard betaalmiddel en dankzij de samenwerking met de 16 grootste Britse banken is deze betaalmethode bereikbaar voor 97% van de bankrekeninghouders. Fasterpay maakt de Britse markt toegankelijk voor merchant van over de hele wereld. FasterPay is de Britse nummer 1 internet banking payment service. Dit is de eerste dienst in zijn soort die het mogelijk maakt om directe en veilige online betalingen te doen voor Britse klanten. Met FasterPay is er geen wachtwoord of registratie proces. Elke transactie vindt plaats via het internet bankieren van een klant portal. Online betalen met de vertrouwde omgeving van de bestaande internet bank omgeving van de begunstigde biedt betrouwbaarheid en veiligheid. FasterPay deelt geen persoonlijke of financiële gegevens met een andere klant of derde partij om de privacy te waarborgen. 

  Moneygram en Western Union:

  Het is ook mogelijk om via Moneygram en Western Union te betalen. Als er geen mogelijkheid is om één van de andere betaalmogelijkheden te gebruiken, biedt Naturalfreshhair.nl deze manier van betalen. Voor betalen met Moneygram en Western union gelieve eerst contact op te nemen met Naturalfreshhair.nl.